Voetbal Vlaams-Brabant & Oost-Vlaanderen
Algemene berichten - dinsdag 16 januari 2024

15/01/2024: Inzamelactie voetbaluitrustingen voor Gambia

Sinds enige jaren ben ik actief als KAVVV scheidsrechter en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Een van mijn passies is ook reizen én in Gambia werd ik getroffen door de armoedige omstandigheden van de lokale bevolking. Inmiddels heb ik ook een fosterdochter van 9 j waarvan ik de schoolkosten jaarlijks betaal. Op stoffige pleintjes wordt er overal gevoetbald, soms blootvoets en vaak met 'ballen' die juist nog herkenbaar zijn als voetbal. Vanuit sociale bewogenheid wilde ik absoluut iets doen én bijgevolg heb ik vorig jaar een eerste keer hulpgoederen verzonden die ik nadien persoonlijk verdeelde aan de lokale bevolking en dit met hulp van buurtwerkers. Ik zoek momenteel nog oude voetbaluitrustingen en -schoenen die ik binnenkort terug naar Gambia wil laten verschepen. Ik zal mijn uiterste best doen om foto's via de KAVVV site te laten plaatsen van elke bijdrage die geleverd wordt. Elke andere sponsoring is uiteraard welkom, hetzij schoenen, sportpantoffels, kousen alsook hygienische artikelen zoals shampoo, douchegel, tandenborstels enz. Ook herenkledij zoals shorts, t shirts, sandalen, slippers zijn welkom. Ik wens iedereen alvast te bedanken voor eender welke bijdrage.

Rudy Stijlemans, Geertskouter 16, ASSE, telefoon: 0485 845308, ninive7@gmail.com

8/11/2023: Omleiding voor het terrein van Sparta Den Bos

Het terrein van Sparta Den Bos is tot het einde van dit jaar (2023) bereikbaar  via Liedekerke

Gelieve dus vanaf de uitrit Affligem op de E40 de omleiding te willen volgen. 

Het is mogelijk dat men de wagen moet parkeren alvorens men de Rietstraat in Sint Katherina Lombeek inslaat.

Vertrek wat vroeger, zodat de wedstrijden op tijd kunnen aanvangen.

 

30/10/2023: Overlijden Mijnheer Raymond De Vos

Met droefheid melden wij U het overlijden van Dhr. Raymond 'Mong' De Vos. Raymond was scheidsrechter van ons verbond en lid van de club Sparta Den Bos en van FC Bareel.  We wensen namens het bestuur en ons verbond zijn familie, vrienden en leden van Sparta veel sterkte toe. Er wordt afscheid genomen van Raymond in de aula van het crematorium Siesegem, Merestraat 169 te 9300 Aalst op dinsdag 7 november 2023 om 10:30.

 Rouwbrief

02/08/2023: Onderwerp: 75 jaar KAVVV&FEDES Sporthappening - 20/08/2023

Zoals je ongetwijfeld weet, wordt er op 20/08 een sporthappening georganiseerd aan de sporthal te Zwijndrecht met o.m. een 3x3 baskettornooi en een KUBB-tornooi.   Verder kan je ook kennismaken met darts, quizwandelen (3 verschillende quizwandelingen) en katapultschieten.

Voor het KUBB-tornooi hopen wij van de clubs en afdelingen (voorlopig enkel van Petanque Vlaams-Brabant en Atletiek) nog enkele KUBBploegen te zien verschijnen…  Maak met drie vrienden, familieleden, collega’s een KUBBploeg en ding mee naar tornooiwinst!   Ervaring is zeker niet vereist.

Na al dit sportieve is er ook een barbecue voorzien waar iedereen uiteraard van harte op welkom is.

Voor de medewerkers die dag, wordt deze barbecue gratis voorzien.  Wel vragen wij om de namen van deze medewerkers te bezorgen zodat er voor hen besteld kan worden.

Voor de andere barbecuedeelnemers vragen wij een zeer democratische prijs van 20,00 € voor volwassenen en 10,00 € voor kinderen.

Hierbij zitten naast drie stukken vlees, groenten en brood, ook drie consumpties vervat.

INSCHRIJVEN VOOR DE KUBB EN DE BARBECUE KAN NOG TOT 10 AUGUSTUS 2023 MET EEN MAILTJE NAAR info@kavvv.be of telefonisch op 0476 67 63 85

 

20/07/2023: Overlijden Mevrouw Claudia Zeghers

Met droefheid melden wij U het overlijden van Mevr. Claudia Zeghers. Claudia was de lieve echtgenote van Dhr. Frank Briers, voorzitter van FC Depot. Er wordt afscheid genomen van Claudia in de Emmaüskerk te Halle op donderdag 27 juli om 10 u. We wensen namens het bestuur de familie, vrienden en leden van FC Depot heel veel sterkte toe.